Aangesloten bij
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wij verzenden via


Veilig betalen met

   
Productie/levertijd 3-9 werkdage
Aantal 400
Uitnodiging kader met bladeren A5 formaat
Uitnodiging kader met bladeren A5 formaat
Klik om te vergroten.


      

Gegraveerde uitnodiging op plexiglas in A5 formaat (148x210 mm).

Romantisch of eigentijds, op veel ontwerpen bepaalt vooral het materiaal wat je kiest het effect van de kaart. Dit ontwerp is er een goed voorbeeld van. Op spiegelplexiglas geeft dit patroon een luxe, maar ook romantisch effect. Op transparant plexiglas wordt het meteen eigentijds en modern, hout of mdf geeft een zacht effect.
Zo kun je kiezen wat het beste past bij jouw bruiloft!

Dit ontwerp maak ik standaard in A5 formaat, omdat de rand met bladeren al veel ruimte inneemt op de kaart. Heb je niet veel tekst en wil je het bijvoorbeeld als Save the Date kaart gebruiken? Dan kan ik het ook in het kleinere A6 formaat snijden.

Wil je dit model een beetje aanpassen, of zoek je iets compleet anders wat niet op de site staat? Stuur dan een mail naar info@cinderellawedding.nl, ik kan ook een ontwerp speciaal voor jullie maken.


Werkwijze bij uitnodigingen:

Je kiest één van de standaard uitnodigingen als basis voor jouw kaart, of je stuurt me een paar foto's toe met wat je ongeveer zoekt.

Vervolgens maak ik een aantal variaties met verschillende lettertypen of modellen en stuur deze ontwerpen eerst als foto naar je toe. Dan laat je me weten wat je het mooiste vindt en wat je nog wilt veranderen.

Dat pas ik toe in het ontwerp en stuur je weer het voorbeeld. Als je helemaal tevreden bent over de vorm en opmaak graveer ik de kaarten op de laser.

Graveren op de laser is maatwerk en neemt tijd in beslag, houd bij grote hoeveelheden kaarten rekening met een levertijd.

€5,50

Terug          

            © 2020 Cinderellawedding.nl | All Rights Reserved