Aangesloten bij
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wij verzenden via


Veilig betalen met

   
Productie/levertijd 3-9 werkdage
Aantal 400
Uitnodiging geometrisch met bloemen A6 formaat
Uitnodiging geometrisch met bloemen A6 formaatUitnodiging geometrisch met bloemen A6 formaat
Klik om te vergroten.


      

Uitnodiging geometrisch met bloemen A6 formaat.
Gegraveerde uitnodiging op plexiglas in A6 formaat (105x148 mm).

De geometrische vormen geven deze kaart iets eigentijds, terwijl de bloemen zorgen voor een romantisch effect.
Kies voor zilver-, of goudkleurig spiegelplexiglas voor een luxe uitstraling, of voor transparant plexiglas voor een modern effect.
Kies je favoriete model kaart van de website, of laat een nieuw ontwerp voor jullie maken. Zo heb je een kaart die een blijvend aandenken is voor jullie dag en helemaal bij jullie past!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar info@cinderellawedding.nl, ik denk graag mee om het perfecte ontwerp voor jullie te maken.


Werkwijze bij uitnodigingen:

Je kiest één van de standaard uitnodigingen als basis voor jouw kaart, of je stuurt me een paar foto's toe met wat je ongeveer zoekt.

Vervolgens maak ik een aantal variaties met verschillende lettertypen of modellen en stuur deze ontwerpen eerst als foto naar je toe. Dan laat je me weten wat je het mooiste vindt en wat je nog wilt veranderen.

Dat pas ik toe in het ontwerp en stuur je weer het voorbeeld. Als je helemaal tevreden bent over de vorm en opmaak graveer ik de kaarten op de laser.

Graveren op de laser is maatwerk en neemt tijd in beslag, houd bij grote hoeveelheden kaarten rekening met een levertijd.

€4,50

Terug          

            © 2020 Cinderellawedding.nl | All Rights Reserved