Aangesloten bij
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wij verzenden via


Veilig betalen met

   
Productie/levertijd 3-9 werkdage
Aantal 400
Gegraveerde uitnodiging/Save the Date kaart
Gegraveerde uitnodiging/Save the Date kaart
Klik om te vergroten.


      

Uitnodiging Romantisch.
Gegraveerde uitnodiging/Save the Date kaart op spiegelplexiglas.

De meeste trouwkaarten graveer ik, maar voor dit ontwerp combineer ik graveren met een andere techniek. De romantische rand wordt niet gegraveerd, maar heel licht in de spiegellaag gesneden. Zo heb je een strakke, dunne lijn die de tekst nog meer laat opvallen.

Spiegelplexiglas is een mooi materiaal voor trouwkaarten, maar je kunt het voor veel meer gebruiken! Zo kun je een unieke spiegelkaft op je trouwalbum maken, of op je gastenboek.

Heb je een eigen idee en weet je niet of dit kan, of wat je hiervoor moet gebruiken? Stuur dan een mail naar info@cinderellawedding.nl, ik heb ervaring met veel verschillende materialen en bijvoorbeeld welke lijm geschikt is voor spiegelplexiglas.


Werkwijze bij uitnodigingen:

Je kiest één van de standaard uitnodigingen als basis voor jouw kaart, of je stuurt me een paar foto's toe met wat je ongeveer zoekt.

Vervolgens maak ik een aantal variaties met verschillende lettertypen of modellen en stuur deze ontwerpen eerst als foto naar je toe. Dan laat je me weten wat je het mooiste vindt en wat je nog wilt veranderen.

Dat pas ik toe in het ontwerp en stuur je weer het voorbeeld. Als je helemaal tevreden bent over de vorm en opmaak graveer ik de kaarten op de laser.

Graveren op de laser is maatwerk en neemt tijd in beslag, houd bij grote hoeveelheden kaarten rekening met een levertijd.

€4,50

Terug          

            © 2020 Cinderellawedding.nl | All Rights Reserved