Wij verzenden via


Veilig betalen metWat zijn de bedrijfs- en contactgevens van Cinderellawedding?

Cinderellawedding
Blikkenburg 85
4385 HJ Vlissingen
KvK nummer 22060330 BTW nr NL001704697B96
Email: info@cinderellawedding.nl
Telefoonnummer: 0625553188 bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur.

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Bij ieder product staat een levertijdsindicatie vermeld, indien u meerdere producten besteld, ga dan uit van de langst vermelde levertijd.

Wat als ik niet thuis ben bij aflevering van mijn pakket?

Als u niet thuis bent bij aflevering van uw pakket wordt het door GLS ofwel bij de buren afgeleverd (tenzij u heeft aangegeven dit niet te willen) of u ontvangt een niet thuis bericht in uw brievenbus. Op dit bericht staat uw pakketcode en met deze code kunt u eenvoudig telefonisch via de GLS klantenservice of via internet een andere afleverdatum voor een tweede poging ingeven, of aangeven dat u het liever op het dichtsbijzijnde afhaalpunt af wilt halen.

Kan ik mijn pakket ook op een andere adres af laten leveren of bij een bedrijf?

U kunt tijdens het bestelproces aangeven of u uw bestelling op een andere adres wilt laten afleveren, dit mag ook een bedrijfsadres zijn.

Zijn de prijzen op de site inclusief of exclusief btw?

Alle op de site vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Hebben jullie aparte tarieven voor brievenbuspost?

Ja, indien uw pakket in aanmerking komt voor brievenbus tarief dan wordt dit automatisch berekend door het winkelprogramma. Hoewel sommige artikelen klein zijn worden deze toch als pakketpost verzonden i.v.m. breekbaarheid.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja, wij verzenden ook naar het buitenland. Indien uw land niet in de lijst van te kiezen landen staat bij het plaatsen van de order stuur dan een mail naar info@cinderellawedding.nl. Dan kunnen wij u informeren over de mogelijkheden en kosten.

Ik wil een product ruilen/retourneren. Hoe werkt dat?

Als uw bestelling toch niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u dit binnen 14 dagen aan ons retourzenden samen met ons retourformulier. De bestelling kan voldoende gefrankeerd, teruggezonden worden naar:

Cinderellawedding
Blikkenburg 85
4385 HJ Vlissingen

Zodra de artikelen hier retour zijn ontvangen ontvangt u van ons bericht en krijgt u ofwel uw aankoopbedrag teruggestort, of als dat gewenst is een vervangend product.
Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper, retouren zonder retourformulier kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Welke betaalmethoden accepteren jullie ?

Wij accepteren iDeal, betaling per overschrijving vooraf, rembours (alleen beschikbaar in combinatie met verzendoptie rembours) of contant bij afhalen. Voor internationale klanten accepteren wij betaling per internationale overschrijving of op verzoek per PayPal.

Wat zijn de rekeninggegevens voor een overschrijving?

Ons rekeningnummer is IBAN: NL23INGB0004696831 BIC: INGBNL2A
Op naam van DeSnuffelshop.nl in Vlissingen.

Ik heb een groter aantal nodig dan er van een product bestelbaar is, kan dat?

In de meeste gevallen is dit geen probleem, maar betekent het alleen dat de levertijd wat langer wordt. Neem in dit geval contact met ons op via info@cinderellawedding.nl, dan kunnen wij u informeren of het mogelijk is en wat de levertijd gaat worden.

Leveren jullie aan particulieren of bedrijven?

Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Indien u als bedrijf wilt bestellen kunt u bij het afrekenen uw bedrijfsnaam invullen.

Volgende

            2021 Cinderellawedding.nl | All Rights Reserved