Aangesloten bij
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wij verzenden via


Veilig betalen metDit is het privacy beleid van de website van CinderellaweddingOns bedrijf- en postadres is:
Blikkenburg 85
4385 HJ Vlissingen
Cinderellawedding is een handelsnaam van firma DeSnuffelshop.nl en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Middelburg onder nummer 22060330.
Ons BTW nummer is NL143539577B01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres.

Alle informatie die u opgeeft bij een bestelling wordt beschermd aan ons doorgegeven via een versleutelde SSL verbinding van GeoTrust.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:
 • uw personalia, e-mailadres en adresgegevens als u een account bij ons aanmaakt
Deze informatie wordt gebruikt voor de verwerking van uw bestelling of het beantwoorden van uw vragen. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciŽle doeleinden.

Op deze site gebruiken we geen cookies.
We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.


Contact
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen
 • Per email: info@cinderellawedding.nl
 • Per telefoon: 0625553188
 • Per brief t.a.v.:
  Cinderellawedding
  E. van der Bliek
  Blikkenburg 85
  4385 HJ Vlissingen

Communicatie
Communicatie per e-mail
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.
Over communicatie per brief
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.
Over communicatie per telefoon
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is voor de verwerking van uw bestelling.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres. Bezoekers van onze site die een account hebben aangemaakt kunnen ten alle tijde de door hun opgegeven gegevens zelf wijzigen d.m.v. de optie "mijn account".

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.
Volgende

            © 2016 Cinderellawedding.nl | All Rights Reserved